Najnovije

PROGNOZA KLADIONIČARA: SNS razbija, SPS siguran, ostali oko cenzusa!

Srpska napredna stranka, sudeći po izbornim kvotama koje su objavile kladionice, biće ubedljivi pobednik na predstojećim izborima.

Izbori (Foto: Tanjug printskrin)

Daleko iza naprednjaka, ali sa više od 10 odsto glasova je koalicija SPS-JS, dok su svi ostali manje ili više oko cenzusa. Za razliku od prognoza kladionica, predstavnici opozicije tvrde da će ostvariti mnogo bolje rezultate, a poneki su spremni i da se klade na to.
Tako je potpredsednik socijalista Branko Ružić kazao da bi se on kladio da će njegova koalcija ostvariti bolji rezultat od 11 odsto, što je po prognozama kladionica najrealniji rezultat.
- Na više naravno - kazao  Ružić kada smo ga pitali da li bi se kladio i na koji rezultat.
Demokrate su prema prognozama jedne od najvećih kladionica u Srbiji na 6,2 odsto, a možete se kladiti na to da li će DS osvojiti više ili manje. Bojan Pajtić, lider demokrata i prvi na listi “Za pravednu Srbiju - Demokratska stranka (Nova, DSHV, ZZS), istakao je da će DS dobiti mnogo veću podršku.
- Ne posmatramo politiku kao kocku. Nikada se i ne kockam. Demokratska stranka je ubedljivo najjača i najčvršća opoziciona stranka, a građani Srbije pod aktuelnom vlašću osiromašeni i ojađeni - kazao je Pajtić.
Granica od 6,1 odsto rezervisana je za drugu kolonu proevropske opozicije u Srbiji, koju predvode Boris Tadić, Čedomir Jovanović i Nenad Čanak, odnosno koalicija stranaka SDS-LDP-LSV. Portparol SDS-a Konstantin Samofalov, ipak  tvrdi da će ta koalicija ostvariti pobednički rezultat.
- Ne idem u kladionice, ali sam siguran da će naš savez ostvariti pobednički rezultat koji će dovesti do političkog preokreta i smene katastrofalnog Vučićevog režima - kazao je predstavnik Tadićeve stranke.
Prema procenama kladionica koalicija DSS-Dveri će na predstojećim izborima ostati ispod cenzusa. Naime, njihova granica je 4,7 odsto, a naravno igrači se mogu kladiti da li će ovaj patriotski blok ostvariti više ili manje.
Predsednica DSS-a Sanda Rašković Ivić je komentarišući ovaj rezultat kratko istakla da se ne kocka, a sličan odgovor je dao i njen koalicioni partner iz Dveri, Boško Obradović.
- Ne igram u kladionici SNS-a. Vlast je u panici zbog rasta rejtinga koalicije Dveri-DSS. Očekujem još prljaviju kampanju protiv nas, ali da se izrazim sportskim žargonom - pobeda je naša - istakao je Obradović.
Prema prognozama kladionica Levica Srbije će ostati daleko ispod cenzusa, sa realnim rezultatom od skromnih 1,1 odsto, što lideru Levice, čini se, nije prijalo.
- Ne idem po kladionicama, ali bih preporučio da se klade na Levicu Srbije, jer mogu dobiti ozbiljnu sumu novca - rekao je Stefanović.

Rejting stranaka po proceni kladionica

SNS 46%
SPS-JS 11%
SRS 6,6%
DS 6,2%
SDS-LDP-LSV 6,1%
DSS-Dveri 4,7%
Dosta je bilo 4,5%
Levica Srbije 1,1%
Najrealnija izlaznost 54,2%
LJubitelji kladionica novac mogu zaraditi kladeći se i na izlasnost.
Tako prema prognozama granica za izlasnost je 54,2 odsto, možete se kladiti da će na izbore izaći više ili manje od tog procenta, kvota je 1,85. Što znači da na uloženih 1.000 dinara, možete dobiti 1.850. Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA