Najnovije

Najseksipilnija žena na svetu tukla je svoje muškarce?!

Keli Bruk, jedna od najseksipilnijih žena na svetu prema mišljenju mnogih, šokirala je svet izjavama o svojim odnosima s muškarcima. Čini se da je seksi brineta prilično ljubomorna, a kada je obuzme taj osjećaj, ne preže ni od fizičkog obračuna.
Keli tukla momke (Foto:Ultimo)

Keli tukla momke (Foto:Ultimo)

U svojoj knjizi "Close Up" koja će se uskoro naći u knjižarama, priznaje kako je šakama udarila svoja dva bivša dečka. Jedan od njih je filmski snagator i seks-simbol DŽejson Stam sa kojim je bila u vezi od 1998. do 2004. godine. Keli se prisetila kako su zajedno bili na svadbi Madone i Gaj Ričija, a DŽejson je u jednom trenutku rekao glumici Gvinet Platorou da je seksi. Zgodnu Kely to je jako zasmetalo pa ga je udarila šakom u lice. - Okrenuo se od Gvinet, a lice mu je dočekala moja šaka - priznaje Kely.
Pročitajte još: (FOTO) PANIKA U HOLIVUDU: Hakeri objavili gole i porno fotke slavnih žena!
Vatrenoj brineti to nije jedino iskustvo fizičkog obračuna u ljubavnoj vezi. NJenu ljubomoru osetio je i Dani Kipriani. Dok su bili u vezi, otišli su zajedno u jedan striptiz bar u Las Vegasu, a Kely je doznala kako Dani striptizeti daje svoj broj telefona. - Kad sam se vraćala za sto, Dani je krenuo hodati prema meni. Rekao mi je – dušo, tražio sam te! Odmah sam ga udarila direktno u lice - napisala je Kelo. U svojoj knjizi  otkriva još puno detalja iz privatnog života pa nema sumnje da će postati pravi hit. Izvor: T portal

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA