Najnovije

Nikolić za “Sport”: Ne damo na Drinčića!

Iako je imao problema u reprezentaciji Crne Gore, Nikola Drinčić je u Humskoj minula tri dana radio besprekorno kao i do sada, i nijednim gestom se nije moglo naslutiti da je igrač imao stresnu nedelju iza sebe. Ni u Partizanu nisu dozvolili, pre svih trener Marko Nikolić, da se jedan od najboljih igrača ekipe „razvlači” u javnosti u negativnom kontekstu, pa je struka stala uz Drinčića i pružila mu maksimalnu podršku.
Marko Nikolić, trener FK Partizana (Foto: JuTjub skrinšot)

Marko Nikolić, trener FK Partizana (Foto: JuTjub skrinšot)

Trener Nikolić je tim povodom obavio i razgovor sa Drinčićem, koji se ticao isključivo budućnosti igrača u crno-belom dresu. - Razgovarao sam da Nikolom Drinčićem posle njegovog povratka u ekipu, ali nijednog trenutka se nismo dotakli dešavanja u nacionalnom timu Crne Gore. Drinčić je izuzetno važan za ovu ekipu Partizana, zato smo mu pružili maksimalnu podršku, jer je to zaslužio i ljudskim, i fudbalskim kvalitetima. Radi se o izuzetnom karakteru i sjajnom igraču, koji nas čini kvalitetnijim. Iz tog razloga je dijalog bio usmeren na budućnost, na njegovu ulogu u Partizanu u narednom periodu, koja će, kao i do sada, biti veoma važna. Događaj u nacionalnom timu južnih suseda se bespomučno prepričava? - To je nešto njihovo, ne dotiče se Partizana. Zato nam to nije bila tema nijednog momenta, već samo klub i izazovi pred nama.
Pročitajte još:
Kakvog Nikolu Drinčića očekujuete u narednom peripodu, s obzirom da je klub stopirao njegov transfer u Izrael? - Biće pravi, onakav Drinčić na kakvog su navijači navikli svih ovih meseci. Posvećen je treningu, raspoložen, jer je proslavio i rođendan. Dakle, ne postoji nijedan jedini problem. Sve što se događalo sa transferom je sada iza nas i svi smo iskuljučivo fokusirani na ono što nas očekuje. Uveren sam da će Nikola na terenu potvrditi moje reči i pokazati koliko je, uz ostale iskusne igrače, kao i mlađariju koja uči i stasavaju uz njih, bitan za Partizan - jasan je trener Marko Nikolić. Izvor: Večernje Novosti

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA