Najnovije

(VIDEO i FOTO) Rus oštro ušao u krivinu pa prevrnuo tenk T-72

Omski službenici državne saobraćajne inspekcije istražuju neobičan udes, čiji je učesnik bio i tenk T-72. Udes se dogodio u Komsomolskoj ulici, blizu benzinske stanice "Gaspromnjefta", u utorak 9. septembra. Po nezvaničnim informacijama, tenk se pri transportu prevrnuo na bok, - pojasnila je saobraćajno inspekcija iz Omska. Ispostavilo se da su tenk prevozili na pokretnoj platformi u tenkovsku jedinicu koja se nalazi nedaleko odatle.
Foto: LifeNews

Foto: LifeNews

- Ustanovljeno je da je 50-godišnji vozač kamiona tegljača "KrAZ" vozio ulicom Leonova u pravcu Čerlakskog druma. Na raskrsnici sa trinaestom Komsomolskom ulicom, tenk je pao pri skretanju kamiona  - saopštio je inspektor iz odeljenja za promovisanje sigurnosti u saobraćaju, Stanislav Bndarenko. Vozilo je palo na bok i otkotrljalo se u jarak. Veliko je čudo što u ovom udesu sa teškom borbenom mašinom niko nije postradao. Na nekoliko metara od mesta udesa nalaze se stanice gradskog prevoza, a i saobraćaj je u tom delu veoma intenzivan. Na mesto udesa su stigli inspektori državne inspekcije za bezbednost saobraćaja i predstavnici vojnog tužilaštva.
Pročitajte još: Ukrajincima preko Slavjanska stigla kolona sa 500 tenkova, raketnih bacača, kamiona…
Istraga mmora da utvrdi i zašto se vojno vozilo transportovalo običnim civilnim tegljačem bez obavezne pratnje. Izvor: LifeNews/ Za Pravdu preveo Petar Vlahović

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA