Najnovije

(VIDEO) PREDSKAZANJE: Novčanice od pet do 100 dolara prorokovale 11. septembar!

Mnogima je poznata priča o novčanici od 20 dolara koja predskazuje tragediju koja se odigrala na današnji dan, 11. septembra 2001. godine.
Na novčanici od 10 dolara, plamen se razbuktao (printskrin Dejli moušn)

Na novčanici od 10 dolara, plamen se razbuktao (printskrin Dejli moušn)

Iako novčanica od 20 dolara ostavlja najupečatljiviji utisak, slično važi i za banknote od 5, 10, 50 i 100 dolara. Najpre, da podsetimo, kada se presavije novčanica od 20 dolara na određen način dobije se avion na čijoj donjoj strani gori pogođeni Pentagon. Sa "gornje" strane ovog aviončića vide se kule bliznakinje u plamenu. Ono što je još fascinantnije jeste da je ovo samo jedna u nizu faza rušenja bliznakinja, a taj niz pokazuju redom novčanice od 5, 10, 20, 50 i 100 dolara! Novčanica od pet dolara presavijena na isti način prikazuje kule na kojima se tek pomalja dim. Potom ona od 10 dolara prikazuje iste kule, ali dim se znatno pojačao i vrh zgrade već je uhvatio jak plamen. A kod one od 20 dolara dim prosto kulja iz bliznakinja i počeo je da zahvata i donje delove zgrade! Novčanica od 50 dolara zatim daje prikaz početka eksplozija i rušenja, kada je vatra već zahvatila gotovo cele zgrade. Konačno, ona od 100 dolara prikazuje samo vijugavi dim koji se uzdiže ka nebu. Zgrade se ne vide, jer su već srušene.
Povezano: (VIDEO) Ovako su srušene „bliznakinje“ u NJujorku na današnji dan!
Pored toga, kada se banknota od 20 dolara ispresavija poput harmonike, dobija se ime - Osama. Pretpostavljamo da to važi za sve novčanice. Pogledajte i uverite se sami u ovo zlokobno predskazanje. dollars et 11 septembre 2001 3by killuminatis Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA