Najnovije

Policija privela Staniju!

RUMA- Stanija Dobrojević privedena je pre dve nedelje u policijsku stanicu u Rumi zbog divljačke vožnje, nepoštovanja saobraćajnih propisa i bežanja od saobraćajaca.
Privedena Stana (Fejsbuk)

Privedena Stana (Fejsbuk)

Kako Kurir saznaje, starleta je vozeći automobil marke „pežo“ prekoračila brzinu i preticala kolonu vozila na punoj liniji. Tada ju je spazila policija, ali nisu mogli da je zaustave. Podigli su svetleću crvenu palicu, ali ona nije stala, već je dodala gas i počela da beži. Usledila je prava filmska potera. Policajci su je jurili sa uključenom rotacijom, a ona je i dalje divljala. Stigli su je kod Iriga, gde su je presreli i priveli u policijsku stanicu.
Pročitajte još:(FOTO) Holivud napravio vilenjaka iz „Hari Potera“ koji liči na Putina!
- Stanija se iz Beograda vraćala u Rumu sa snimanja jedne emisije. Divljala je za volanom i onda bežala policiji. Stala je tek kada su joj preprečili put. Napravila je ozbiljan prekršaj. Policajci su je priveli u policijsku stanicu u Rumi i napisali joj kaznu - priča naš izvor. Pozvali smo starletu, koja nam je priznala da je bila nevaljala u saobraćaju. - Imala sam problem sa policijom. Zaustavili su me, a ja sam, umesto da stanem, dodala gas. Napravila sam se blesava - potvrdila nam je Stanija, koja tvrdi da će ubuduće voditi računa kako vozi. - Kaznu ću uredno da platim i ubuduće neću da se ponašam nesavesno. Iako ne pijem dok vozim, policija ima običaj da me zaustavi. Interesantno im je da malo cimaju Staniju - pokušala je da se opravda. Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA