Najnovije

Radnik obezbeđenja izrešetan u diskoteci, osumnjičeni u bekstvu

Dvadesetsedmogodišnji Jovan Kosać iz Herceg Novog ubijen je tokom noći u diskoteci "Kaza" u tom gradu. Prema nezvaničnim saznanjima sumnja se da je u Kosaća pucao Dragoje Baošić koji je nedavno izašao iz zatvora, a za kojim policija intezivno traga, saopšteno je CdM-u iz Uprave policije. Sa Baošićem su u trenutku ubistva bila braća Dragan i Stanko Bigović koji su se predali i u policiji dali izjavu.
Poprište krvavog obračuna, foto: CDM.me

Poprište krvavog obračuna, foto: CDM.me

Naime, kako su saopštili kratko iz policije, noćas oko 1.30 časova došlo je do upotrebe vatrenog oružja, u diskoteci "Kaza" u Herceg Novom. "Tom prilikom je hicima iz vatrenog oružja pogođen Jovan Kosać. On je nekoliko sati nakon ranjavanja podlegao povredama", kazali su iz policije. Kosać je nakon ranjavanja transportovan u Opštu bolnicu u Meljinama, gde su se lekari borili za njegov život. Međutim, i pored napora lekara nesrećni mladić je podlegao povredama.
Pročitajte još:Goli Zagrepčani isuviše spori za policiju (FOTO)
Kako je nezvanično javio Radio Jadran, prije pucnjave u diskoteku su ušla braća Bigović iz Kumbora, sa kojima je navodno, Kosać od ranije bio u sukobu. "Za mladićima, je u lokal ušao naoružani Dragoje Baošić (29) koji je potegao pištolj i u Kosaća ispalio četiri metka“, javio je Radio Kotor. Nakon pucnjave u diskoteci je nastala prava pometnja. Prema nezvaničnim saznanjima Baošić je više puta osuđivan, nedavno je izašao iz zatvora, a radio je kao obezbeđenje u lokalima duž primorja. Kosać je bio angažovan u "Kazi" kao radnik obezbeđenja. Policija intenzivno traga za počiniocem ovog krivičnog dela. Istraga je u toku. Izvor: CDM.me

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA