Najnovije

Bećkovićka seli “Utisak” na TV Pink za 5.000 evra?

Vlasnik Televizije Pink ponudio je Olji Bećković da pređe kod njega. Mitrović joj je, kako prenose mediji, za prelazak za TV B92 ponudio platu od 5.000 evra, termin koji hoće i slobodnu uređivačku politiku.
TV transfer godine (Foto: JuTjub)

TV transfer godine (Foto: JuTjub)

Prema pisanjima, autorska emisija Olje Bećković "Utisak nedelje" postala je teret za TVB92. Menadžeri B92 hoće njenu autorsku emisiju da prebace na B92 info, što Bećkovićevoj ne odgovara i ona to kategorički odbija. Mitrovićeva ponuda je izuzetno povoljna i na Bećkovićevoj je da odluči o sudbini svoje emisije "Utisak nedelje". Kako piše “Kurir”, pregovori između Olje Bećković, njenog pravnog tima i B92 biće nastavljeni u utorak i sredu i tada će se znati prava sudbina Oljine autorske emisije, koja smatra da je prebacivanje "Utiska nedelje" na kablovsku televiziju degradacija i za nju je to neprihvatljivo.
Pročitajte još:
Ovo je, međutim, za Dnevno.rs demantovala Beba Dragić, iz PR službe TV B92. – I ove sezone, samo na TV B92, od 28. septembra na malim ekranima jedina autorska emisija koja je preživela 23 godine u originalnom formatu. Autorka Olja Bećković istražuje teme koje su ostavile najjači utisak na javnost. Bez promene, nastavljamo da insistiramo da dobijemo odgovore na postavljena pitanja, ne vodeći računa da li bi gosti radije odgovarali na neka druga – navodi se u saopštenju. Izvor: Večernje Novosti

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA