Najnovije

Totenhem u sredu u Beogradu!

Fudbal i samo fudbal je u fokusu ekspedicije Totenhema pred start u Ligi Evrope, u četvrtak protiv Partizana (19.00) na stadionu u Humskoj.
FK Partizan (Foto: partizan.rs)

FK Partizan (Foto: partizan.rs)

Na osnovu korespodencije sa kolegama iz londonskog kluba, Englezi se definitivno neće praviti Englezi i kreirati protokol prema nerealnim željama pojedinaca iz uprave ili tima. Ekspedicija Totenhema u Beograd stiže u sredu u popodnevnim časovima, biće smeštena u hotelu "Hajat", odakle će odmah produžiti na stadion Partizana. Trening je zakazan u vreme odigravanja utakmice, a obraćanje trenera Maurisija Poketina je planirano pola sata ranije.
Pročitajte još:
"Petlovi" u Beograd, za razliku od pojedinih velikana koji su gostovali u našem glavnom gradu, stižu bez kuvara i od domaćina nisu tražili baš ništa što bi iskočilo iz okvira planiranih protokolom. Jedino što je od domaćina zatraženo jeste nekoliko različitih menija za najvišu delegaciju na ručku koji se organizuje u četvrtak. Za Engleze će, kao i za crno-bele, najveći problem predstavljati stanje terena, na kojem je gotovo nemoguće kontrolisati loptu. Kako sada stvari stoje, Partizan će na evropsku pozornicu izaći samo sa jednim klasičnim napadačem (Lazović), dok bi "džoker" u ulozi ofanzivnog veziste mogao da bude Saša Ilić. Petar Škuletić će sigurno propustiti premijeru u Ligi Evropi, a interesantno je da odluka o kazni za isključenje u Bakuu ni u ponedeljak nije stigla u Humsku, iako su disciplinci UEFA zasedali još 11. septembra. Izvor: Večernje Novosti

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Šta je to malincizam

Zašto Srbi žele u EU? Oni će vam reći da veruju da će tako bolje da žive, jer će se naći u ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA