Najnovije

Pajtić ne razmišlja o povlačenju

NOVI SAD – Predsednik pokrajinske vlade Bojan Pajtić izjavio je danas da ne razmišlja o povlačenju sa mesta predsednika vojvođanske vlade.
Predsednik Pokrajinske vlade i DS Bojan Pajtić (Foto: Foto servis DS)

Predsednik Pokrajinske vlade i DS Bojan Pajtić (Foto: Foto servis DS)

Pajtić, koji je i predsednik Demokratske stranke, rekao je za Radio televiziju Vojvodina, da vlada Vojvodine nije pala i da funkcioniše sa više kapaciteta i efikasnije od republičke vlade. On je rekao da je na pregovorima o rekonstrukciji pokrajinske vlade, koje DS vodi sa LSV i NDS, dogovoreno da Demokratska stranka kao stranka koja ima najviše poslanika u pokrajinskom parlamentu zadržava pravo da imenuje predsednika vlade Vojvodine.
Iz rubrike:Meškov: Rusiji važno što joj Srbija nije uvela sankcijeNikolić: Srbija bez učešća u sankcijama protiv RusijePastor: Uspešan sastanak!
Odgovarajući na pitanje zbog čega DS nije prisustvovala današnjim razgovorima o načinu rešavanja političkih problema u Vojvodini koga je sazvao predsednik skupštine APV Ištvan Pastor, Bojan Pajtić je rekao da DS nije želeo da razgovara o koncentracionoj vladi jer je ona, po njemu, nemoguća opcija. „Nema nikakvog smisla da se razgovara o koncentracionoj vladi kada smo rekli da je ona nemoguća i razgovori na tu temu bili bi samo gubljenje vremena”, rekao je Pajtić. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA