Najnovije

BL: Samoubistvo sirćetnom kiselinom

BANJALUKA - Danijela Jovičić (26) iz Modriče, pronađena je juče mrtva u iznajmljenom stanu u Ulici Josipa Pančića u Banjaluci. Policija je nakon obavljenog uviđaja konstatovala da je devojka počinila samoubistvo.
U stanu u Banjaluci pronađeno telo Danijele Jovičić (26) iz Modriče. Navodno popila sirćetnu kiselinu. Potraga za oproštajnim pismom (Foto: Ju

U stanu u Banjaluci pronađeno telo Danijele Jovičić (26) iz Modriče. Navodno popila sirćetnu kiselinu. Potraga za oproštajnim pismom (Foto: Jutjub)

Telo nesrećne devojke je pronađeno u stanu koji se nalazi u blizini Fabrike obuće „Bema“ u Banjaluci, a izvor blizak istrazi kaže da na telu i u stanu nisu otkriveni tragovi nasilja koji bi ukazivali na eventualno krivično delo. Nezvanično, u stanu su pronađeni dokazi da se devojka ubila popivši sirćetnu kiselinu. Motivi samoubistva zasada nisu poznati i još se istražuju, a navodno je devojka ostavila oproštajno pismo u kojem je objasnila zbog čega se odlučila da sebi oduzme život. Inače, Danijela je bila apsolvent Tehnološkog fakulteta u Banjaluci i stipendista opštine Modriča. Inače, ovo je u mesec dana drugi slučaj da u Banjaluci umre student iz Modriče. Da podsetimo, 18. avgusta je u kući u banjalučkom naselju Lazarevo pronađeno beživotno telo Nemanje Jovanovića, studenta iz Modriče. Nemanja, koji je bio student druge godine Poljoprivrednog fakluteta u Banjaluci, rodom iz Miloševca kod Modriče, umro je od moždanog udara, a što je potvrđeno obdukcijom koju je obavio dr Milan Srdić iz Banjaluke.
Vesti iz Srpske:Ambasada SAD: Srpska crkva na Budaku provokacijaPutin dao podršku Dodiku za otcepljenje Republike Srpske?
MOTIV Od rodbine porodice Jovičić smo saznali da otac nastradale devojke radi u Švajcarskoj i da ona ima starijeg brata. Prema rečima poznanika i rodbine nastradale devojke ništa nije ukazivalo na tragediju niti mogu da naslute motiv zbog kog je Danijela odlučila da sebi oduzme život. Svi su u šoku nakon što su dobili tragičnu vest. Izvor: Novosti onlajn

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA