Najnovije

KRATKO I JASNO: Kancelarije za brze odgovore sledeće nedelje

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali najavio je danas da će sledeće sedmice biti otvorene kancelarije za brze odgovore u 16 gradskih opština, što će doprineti boljoj investicionoj klimi u prestonici Srbije.
Gradonačelnik BG Siniša Mali (foto Jutjub)

Gradonačelnik BG Siniša Mali (foto Jutjub)

Mali je u izjavi Tanjugu rekao da će biti otvoreno 16 kancelarija u Beogradu, odnosno u svakoj opštini, osim na Vračaru koji nije izrazio želju da učestvuje u tom programu. Otvaranje kancelarija će, istakao je Mali, sigurno doprineti boljoj investicionoj klimi u gradu i moći će mnogo brže da se reaguje prema investitorima, a to je ono što oni hoće, jer ako su zadovoljniji uslugom i brzo, kratko i jasno dobijaju odgovore na svoja pitanja, ostaće u Beogradu, investirati i zaposliti nove ljude.
Još vesti:„Ridža“ deli čokoladice za poštene putnikeZagrebačka ulica u Beogradu promenila ime: Od sutra će se zvati…
"Kancelarija za brze odgovore je jedno od obećanja koje smo dali i drago mi je što mogu da kažem da smo na pragu realizacije", rekao je Mali i objasnio da će na tom mestu svaki preduzetnik i svi zainteresovani da ulažu u opštinu ili grad moći da dobiju odgovore o radu komunalnih preduzeća i potrebnim saglasnostima i papirologiji neophodnoj za rad preduzeća... Mali je dodao da će potencijalni investitori u kancelarijama moći da dobiju odgovore za sve probleme koje imaju, odnosno kancelarija će biti mesto na kome se brzo daju odgovori svima koji su zainteresovani. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA