Najnovije

SEKS SKANDAL: Maserka zadovoljavala igrača pred celim timom!

Maserka (41) švajcarskog fudbalskog kluba Lenzburg dobila je otkaz jer je u svlačionici nakon pobede oralno zadovoljavala fudbalera (20) u prisustvu njegovih saigrača!
Nezapamćeni skandal, foto: 101goals.com

Nezapamćeni skandal, foto: 101goals.com

Nakon što je klub u maju ostvario plasman u 2. švajcarsku ligu, u svlačionici se slavilo, malo popilo i u nekim stvarima preteralo. Tako je i maserka fudbalera Lenzburga pokazala da njen posao nije samo masaža umornih mišića već i mnogo više od toga. Dok su fudbaleri stajali u krugu i pili iz flaše, jedan od njih je spustio šorc, nakon čega se maserka spustila na kolena i seksualno ga zadovoljavala. Dok je ovaj čin bio u toku, ostali fudbaleri su i dalje stajali i navijali, pravili fotografije i snimali.
Pogledajte još:TOTENHEM SVOJIM NAVIJAČIMA: Pazite se Beograda!VIKIPEDIJA: Nešto vam čudno piše ispod grba Partizana? (FOTO)(VIDEO) Bejl vrhunskim golom zapalio raju na Santijago Bernabeu
Pravi problem nastao je kada je snimak događaja iz svlačionice došao u ruke predsednika kluba Urliha Brudera, koji je odmah reagovao otkazom za maserku i finansijskom kaznom za ceo tim. "Odluku o otkazu doneo je odbor. Pa, nismo mogli da otpustimo ceo tim", rekao je Bruder, dok se maserka branila rečima da je ona žrtveno jagnje i da se ničega ne seća jer joj, navodno, neko nešto sipao u piće.
Nema brige: Klubovi joj nude posao Nakon što je ovaj seks-skandal odjeknuo Švajcarskom, a maserka dobila otkaz, javili su se novi potencijalni poslodavci. Naime, čelnicima pojedinih švajcarskih klubova se očigledno sviđaju njene metode rada, pa je ova devojka nakon otkaza u Lenzburgu dobila ponude čak četiri fudbalska kluba da pređe i radi sa njihovim igračima. Međutim, maserka je odbila, uz objašnjenje da joj je dosta fudbalera.
Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA