Najnovije

TOTENHEM SVOJIM NAVIJAČIMA: Pazite se Beograda!

LONDON - Fudbalski klub Totenhem upozorio je svoje navijače kako da se ponašaju u prestonici Srbije i možemo slobodno reći opisao Beograd kao mračno i opasno mesto!
(FOTO: partizan.rs)

(FOTO: partizan.rs)

Uz napomenu da će mesto za sastanak biti na Studentskom trgu, odakle će biti organizovan prevoz autobusima do stadiona Partizana, Englezima je skrenuta pažnja da sa sobom ne nose mnogo novca i dragocenosti, jer je moguće da u centru Beograda budu odžepareni. Takođe, ako žele da koriste taksi, treba da obrate pažnju da na tablicama ima slova „TH“. Uvek kod sebi moraju da imaju pasoš, u slučaju da srpska policija zatraži dokumente na proveru. Englezima je predloženo da funte promene već po dolasku na beogradski aerodrom, i da za 67 penija treba da dobiju 100 dinara.
Pročitajte još:

VIKIPEDIJA: Nešto vam čudno piše ispod grba Partizana? (FOTO)

Takođe im se sugeriše da izbegavaju ulične dilere?! Uz savet da tokom šetnje Beogradom ne nose ništa sa klupskim obeležjima, simpatizerima se sugeriše i da ne kače zastave ili transparente nigde osim na stadionu. Totenhemovi navijači će na stadion krenuti oko pola šest, a u njihovoj pratnji biće i redari koje je na ovo putovanje poveo engleski klub. Biće smešteni u sektoru „H", odnosno u boksu na severnoj tribini. U poprilično detaljnom objašnjenju potkrale su se i greške, kao na primer da je stadion Partizana 1943. doživeo renoviranje... Izvor: soskanal.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA