Najnovije

(FOTO) BRITANCI PRETE MAREJU: J*bi se, ti bedni licemeru, voleo bih da su te ubili!

GLAZGOV - Škotskom teniskom asu Endiju Mareju upućene su pretnje putem društvenih mreža nakon što je na svom Tviter nalogu podržao nezavisnost Škotske. 
Endi Marej (foto Tviter)

Endi Marej (foto Tviter)

Marej je napisao „Danas je veliki dan za Škotsku! Negativnost „Ne“ kampanje proteklih dana uticala je na moj stav o tome. Jedva čekam rezultate. Hajde da to uradimo!“ Nakon toga Marej je dobio pretnje na Tviteru. pa mu je tako izvesni Hari S. napisao: "Voleo bih da su te ubili u Danblejnu, ti bedni anti-britanski licemerni mali tupavko. Tvoj život će biti bedan od sada". Od istog autora dobio je još jednu poruku: "Ti j*bena piz*o. Dobio si svu podršku na Vimbldonu od britanskog naroda, a sad si se okrenuo na drugu stranu i izbljuvao ovo sr*nje. J*BI SE" Pomoćnik šefa škotske policije Bernard Higins rekao je: LJudi koji zloupotrebljavaju onlajn mreže kao što je ovde slučaj, trebalo bi da se krajnje stide sami sebe zbog takvih podlih, odvratnih i neukusnih komentara. Mi pratimo društvene mreže i tamo gde smatramo da je to potrebno, preduzimamo mere protiv počinilaca"

Kad pobeđuje Britanac, kad gubi Škot

Inače, ne znamo da li je to vic ili istina, ali postoji priča da mediji u Londonu kada Marej dobija teniske mečeve i turnire, stavljaju naslove tipa "Britanac Marej pobedio", a kada gubi, stave naslov "Izgubio Škot Marej".
Izvor: Dailyrecord.co.uk, Pravda Povezane vesti: Škotska danas glasa, Endi Marej podržao nezavisnost!Evo šta će se desiti ako se Škotska otcepi od Britanije

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA