Najnovije

NIKOLIĆ: Ne želimo da budemo samo učesnici u Ligi Evrope

BEOGRAD -  - udbaleri Partizana startuju danas u Ligi Evrope utakmicom protiv Totenhema, a trener Marko Nikolić istakao je da crno-beli ne planiraju da budu samo učesnici u grupnoj fazi, već žele da naprave što bolji rezultat na samom otvaranju takmičenja.
Marko Nikolić, trener FK Partizana (Foto: JuTjub skrinšot)

Marko Nikolić, trener FK Partizana (Foto: JuTjub skrinšot)

- Mi smo ulaskom u Ligu Evrope samo delimično ispunili cilj, međutim ne želimo da budemo samo puki učesnici, već želimo da se takmičimo. Nemamo nikakav imperativ i nećemo davati velika obećanja, ali jedino normalno i sportski je da kažemo da ćemo pokušati da pobedimo, rekao je Nikolić uoči duela sa poznatim engleskim klubom. On je podsetio da će crno-beli igrati oslabljeni, bez povređenih Darka Brašanca i Andrije Živkovića, kao i suspendovanog Petra Škuletića, a u sastav bi trebalo da se vrati Vladimir Volkov, možda još i nedovoljno oporavljeni Nemanja Kojić. - Mi smo tim koji u svakom trenutku zna šta radi i šta hoće. Naravno da imamo šta da izgubimo u ovom meču, a to su tri boda, borićemo se, bez obzira na ime protivnika. Za sada igramo dobro u prvenstvu i Evropi, uskoro nas čeka i Kup. Put do uspeha nije lak, ali imamo snage, poručio je Nikolić.
Pročitajte još:

Liga šampiona: Bajern savladao Siti u finišu

TOTENHEM SVOJIM NAVIJAČIMA: Pazite se Beograda!

Menadžer Totenhema Maurisio Poketino otkrio je da će protiv crno-belih izvesti kombinovani tim, ali je naglasio da će to biti trenutno najjači i najodmorniji sastav. - Videli smo tim Partizana, igraju brzo i imaju dosta mladih i talentovanih igrača. Respektujemo domaćina, očekujem težak meč i vruću atmosferu. Verujem, međutim, u uspeh, jer nama je Liga Evrope prioritet pošto osvajač trofeja može da izbori mesto u Ligi šampiona, zaključio je Poketino. Utakmica prvog kola C grupe Lige Evrope između Partizana i Totenhema igra se večeras od 19 sati na stadionu u Humskoj. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA