Najnovije

Kežman ostavio i drugu ženu!

BEOGRAD - Bivši fudbaler je prošlog meseca po povratku sa mora ostavio Mariju bez teških rečiMariji je smetalo što u njihovom apartmanu boravi porodica njegove bivše supruge i sa tim nije mogla da se pomiri Mateja Kežman, Emilija Kežman, Marija Perković, dobio sina, alimentacija, podela
Ćao, nema više... (Fejsbuk)

Ćao, nema više... (Fejsbuk)

Mateja Kežman raskinuo je četvorogodišnju vezu sa Marijom Perković, s kojom ima jednogodišnjeg sina Filimona. Naime, bivši fudbaler je prošlog meseca po povratku sa mora ostavio Mariju bez teških reči, a pre nekoliko dana je sam otputovao u Crnu Goru. - Već duže vreme im je išlo loše i nesuglasice su bile česte. Tokom boravka na moru su se stalno svađali. Mariji je smetalo što u njihovom apartmanu boravi porodica njegove bivše supruge i sa tim nije mogla da se pomiri. Po povratku, Mateja je razgovarao sa njom i odlučio da prekine vezu, rekao je izvor blizak bivšem fudbaleru.
Pročitajte još:

Prognozirali joj veliku karijeru pevačice, a sad radi kao hostesa!

- Mateja se nakon raskida veze spakovao i sa prijateljem otišao u Crnu Goru na pecanje, dok je Marija sa njihovim jednogodišnjim sinom ostala u Beogradu, rekao je izvor.

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Šta je to malincizam

Zašto Srbi žele u EU? Oni će vam reći da veruju da će tako bolje da žive, jer će se naći u ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA