Najnovije

Taman što smo se navikli na ovakav Fejsbuk: Evo šta su nam sada spremili!

Prema zvaničnoj blog objavi, Fejsbuk ponovo radi na promeni početnee strane preko koje pratite vesti prijatelja, stranica i grupa gde ste članovi. Ovaj put radi se o promeni načina prikazivanja sadržaja koji će pomoći da korisnici vide samo aktuelne objave, a ne da se pojavljuju sadržaji stari nekoliko dana.
Foto: Ilustracija

Foto: Ilustracija

- Cilj nam je da svi korisnici u svakom trenutku vide vremenski precizno rangirane i poređane sadržaje, kako ne bi propustili važne novosti prijatelja i stranica koje prate - pišu na blogu Fejsbuk. Fejsbuk će pogurati naviše objave koje su najaktuelnije, koje u datom momentu imaju najveću pažnju korisnika, sa najviše komentara i lajkova. Te objave će se podizati na najviša mesta naslovnice, ali će se sklanjati kako zainteresiranost bude jenjavala.
Pročitajte još: Osuđen na smrt zbog Fejsbuka
Biće uvedeno i vremensko merenje aktuelnosti objave. Objave koje sakupljaju najviše lajkova u momentu objave. bi će postavljene na najviša mesta. Takvi postovi su, recimo, izveštaji s utakmica, koji su najaktuelniji tokom i nedugo posle završetka utakmice. Sa novim poboljšanjima naslovnice takva objava nametnut će se većem broju korisnika dok utakmica traje, a kada se ona završi više se neće pojavljivati na početnoj strani. Izvor: Bošnjak KS

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA