Najnovije

HAOS U NAJAVI: "Obraz" poziva na šetnju tokom gej parade!

BEOGRAD - Desničarski pokret "Obraz" izdao je saopštenje u kome poziva pristalice na šetnju centrom grada u vreme kada je zakazana gej parada. Ovaj čin podiže ionako visoke tenzije oko najavljenog događaja, zajedno sa činjenicom da policijski štrajk treba da počne samo dva dana ranije. 
Promo materijal organizacije "Obraz"

Promo materijal organizacije "Obraz"

Saopštenje "Obraza" prenosimo u celosti: Braćo i sestre! Mi imamo ponos. I znamo na koga i zašto smo ponosni. Naš ponos su srbski i ruski heroji i mučenici, umetnici i oficiri, naučnici i sportisti, majke i vojvode, državnici i Svetitelji. Naš ponos su oni čiji su životi uzidani u temelje srbske duhovnosti, kulture i državnosti, oni bez čije ljubavi i žrtve ni Srbi ni Srbija odavno ne bi postojali. Mi nikada nećemo pristati na ucene srbskih neprijatelja da zlo prihvatamo kao „dobro“, da greh proglašavamo „vrlinom“, da sramotu nazivamo „ponosom“. Zato vas pozivamo da u nedelju, 28. septembra, u 12 časova, prođemo zajedno ulicama srbske Prestonice — od Saborne crkve do Spomenika srbskim i ruskim braniocima Beograda — u istinskoj PARADI PONOSA, poštovanja i zahvalnosti prema boljima od sebe! U ime Srbije i Svetosavlja, na stogodišnjicu našeg ponosa zbog blistavih podviga na Ceru i Kolubari, pokažimo da srbski duh u nama nije poražen! Posvedočimo da smo istinski Srbi i Srbkinje, a ne ovce i volovi za klanje! Dokažimo da smo deo svetosavske Nacije, a ne beslovesnog stada! Prošetajmo ponosno prestonim Beogradom, čiji je obraz u Velikom ratu branio i odbranio major Dragutin Gavrilović, i pokažimo da nas nikakve ucene i pretnje ne mogu naterati na predaju i kapitulaciju. „Obraz Beograda, srbske prestonice, mora da bude svetao!“ Za Krst časni i Slobodu zlatnu! Sve za Srbstvo, a Srbstvo ni za šta, stoji u saopštenju.
Povezano:(VIDEO) E, ovo je parada ponosa: Marširalo 45.000 moskovskih studenata!Dačić: Bilo bi dobro da se održi Parada ponosaJoksimović: Gej parada je obaveza države
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Šta je to malincizam

Zašto Srbi žele u EU? Oni će vam reći da veruju da će tako bolje da žive, jer će se naći u ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA