Najnovije

Palma: Bog je rekao Adam i Eva, a ne Adam i Steva

Dragan Marković Palma, predsednik JS i predsednik Skupštine Opštine Jagodina, kaže u intervjuu za Kurir da nije promenio mišljenje o održavanju Parade ponosa, da homoseksualce deli u dve grupe i da je siguran da niko iz SPS neće biti na ulicama Beograda ako do šetnje dođe.
Dragan Marković Palma (printskrin Jutjub)

Dragan Marković Palma (printskrin Jutjub)

- Nisam za nasilje, nisam za krvoproliće i nisam neko ko mrzi ljude koji drugačije misle od mene. Pokazao sam da ih ne mrzim jer sam u biblioteci u Jagodini zaposlio jednu lezbijku, ali protiv toga sam da se manjina ruga većini, da nas manjina predstavlja i hoće da nas ubedi kako dva muškarca u seksu mogu da rode dete. E ne mogu. Mi se borimo protiv bele kuge. On je upitao i koja su to prava LGBT populacije ugrožena. - NJihova ljudska prava nisu ugrožena. Pa je l‘ ćemo sada da šetaju sodomisti? Da drži vepra i da priča da je to ljudsko pravo. Je l ‚ to ljudsko pravo? Nije - kazao je Palma za Kurir. Lider JS je istakao da bez nereda na ulicama Beograda taj skup ne može da se održi. - Bezbednost policajaca je ugrožena. Imamo ljude, neću da kažem huligane - ja nisam huligan zato što kažem da sam protiv toga da šetaju - koji su homofobični i oni to jednostavno ne mogu da podnesu. Oni znaju da je Bog rekao muškarac i žena - Adam i Eva, da legnu i da ne znam šta već rade, a ne Adam i Steva. Nisam ja protiv njih lično da im ne dam da šetaju, nego zbog toga što će doći do problema jer je Beograd veliki, ne može da se drži pod kontrolom. I sad oni da šetaju od Vlade do Skupštine Srbije. Mislim da u te dve zgrade ne stanuju homoseksualci. Jedino ako hoće nekoga da izvuku. I nemam ništa protiv ni za ove što ih podržavaju. Idi, bre, tamo živi, sedi u četiri zida i radi šta hoćeš - poručuje Palma.
Bolji su sobni od uličnih gejeva - Ali on je unutrašnji, nije spoljašnji. On je za prostorije. Ti koji su za prostorije... Imate sobne homoseksualce i one što šetaju. Ima dosta sobnih homoseksualca, nemam ništa protiv njih, kao što nemam ništa ni protiv ovih što šetaju. Ali homoseksualci ulični treba da se ugledaju na sobne. Milićević je sobni, ovalski. Šta ulični žele? Prošli put su rekli da će da šetaju šest dana. Ej, šest dana... Pa je l‘ to sajam automobila? Kad tako kažete, ispada da su vam bliži „sobni“ homoseksualci. - Nisu mi bliži ni jedni ni drugi. Daleko bilo. Ali sobni se zadovoljavaju sami, ne pričaju nikom, ne slikaju se, ne pričaju kao je to dobro i tako dalje.
On je rekao da je spreman da se opkladi da Slavica Đukić Dejanović, nekadašnja ministarka zdravlja i funkcioner SPS-a, neće otići na Paradu ponosa, iako je najavila. - Znam šta Dačić misli, poznajem ga ko crvenu paru. NJegova funkcija ne dozvoljava, sigurno postoji neki međunarodni pritisak, ne znam... Ali, da sam na njegovom mestu, bilo ko od tih međunarodnih predstavnika da mi kaže da nešto moram da uradim u svojoj državi, ako smatram da je to loše, rekao bih - ne. Bilo bi opasno da pozivamo na nasilje, što ne radimo. Čujem, demokrate pozivaju na Paradu, misle da neće da prođu cenzus na izborima, pa očekuju da homoseksualci glasaju za njih. Izvor: Kurir Pročitajte još:HAOS U NAJAVI: „Obraz“ poziva na šetnju tokom gej parade!Kirbi potvrdio: Idem na gej paradu!

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Šta je to malincizam

Zašto Srbi žele u EU? Oni će vam reći da veruju da će tako bolje da žive, jer će se naći u ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA