Najnovije

DA UMREŠ OD SMEHA: Evo kako izraleski gejevi pozivaju na žurke

Izraelska kompanija Drek, koja organizuje žurke za gej muškarce, objavila je poster za reklamiranje tematske žurke koji je razbesneo mnoge na Bliskom istoku. Oni su prikazali dva muškarca koji po pozi i oblačenju simbolizuju teroriste Islamske države i njihove žrtve.
Prvo će da te bije onda će da te... (Foto: LifeNews)

Prvo će da te bije onda će da te... (Foto: LifeNews)

Jedan od muškaraca kleči obučen u narandžasto dok nad njim stoji drugi obučen u crno. Podsećamo da su nedavno objavljeni snimci egzekucije američkih novinara koje su počinjale sličnom scenom. Prema informacijama britanskog lista Independent, žurka je održana prošlog petka u jednom od klubova u Tel Avivu. Poster pod naslovom "Kazna" izazvao je bes kod velikog broja ljudi na društvenim mrežama. Amiri Kalman, iz kompanije Drek u odgovoru na optužbe rekao je da je reč o  "Satira". Prema njegovim rečima, ova slika privlači ciljnu publiku i istovremeno ismeva islamske radikale.
Pročitajte još: HAOS U NAJAVI: „Obraz“ poziva na šetnju tokom gej parade!
- Pratimo sva dešavanja u svetu. Tako da smo radili mnogo godina. Mi odbacujemo nasilje u bilo kom obliku. To je satira - rekao je Kalman na Fejsbuku. Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA