Najnovije

Uvek je bio nesrećan zato što mu je mali, a onda su mu presadili...

Nikolas Voterberi dolazi iz Melburna u Floridi (SAD) i hrabro ulazi u istoriju kao prvi čovek koji je imao uspešnu transplantaciju penisa – uzetog od konja!
Voterberi je sada veoma srećan gospodin, kaže njegov doktor. Foto: Empirenews.com

Voterberi je sada veoma srećan gospodin, kaže njegov doktor. Foto: Empirenews.com

Transplantaciju je izveo dr Abelino Santjago u Meksiku i to pomoću alografta, procedure koja glavne komponente organa uzgaja veštačkim putem. Ipak, transplant je uzet od kampoline, vrste konja koja se često sreće u meksičkim divljinama, piše satirični portal Empajer. Šanse da ova transplantacija bude uspešna bile su manje od 10%, ali kako je Voterberi zaista bio nezadovoljan veličinom svog penisa zbog koje su ga ceo život ismejavali, nagovorio je doktora da pokušaju.
Slično:Kakve penise žene zapravo vole?Kakav maler: Greškom mu smanjili penis„Odsekao sam penis jer sam bio napušen i jako usamljen“
Dve nedelje posle operacije, Voterberi je doživeo prvu erekciju i bio je presrećan. O veličini novog, njegovog a konjskog, organa nije hteo da govori, mada je dr Santjago izjavio da je Nikolas sada veoma zadovoljan čovek. Izvor: Satirični portal "Empire"

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA