Najnovije

Neko ima "Versaće" pepeljare, a neko "Svarovski" mercedes (VIDEO)

Mnogi su ostali bez daha nakon što je na domaćoj televiziji prikazana luksuzna kuća poznate srpske pevačice, sa sve pepeljarama marke "Versaće". No, to nije ništa u poređenju sa bogatom Ruskinjom koja živi i radi u Londonu.
Ovo je Darija, vlasnica jedinstvenog "bling-bling" mercedesa, foto: Instagram

Ovo je Darija, vlasnica jedinstvenog "bling-bling" mercedesa, foto: Instagram

Najtsbridž je kvart u Londonu koji se već godinama smatra "igralištem" za slavne i bogate, uglavnom decu ruskih tajkuna i arapskih naftnih šeika. Arapski plejbojevi svakog leta jure ulicama Najtsbridža u svojim superautomobilima vrednim više stotina hiljada evra. Ali potez jedne mlade Ruskinje ostavio je bez teksta i one koji su mislili da su sve videli. Ona je ispred skupog hotela Levin parkirala svoj "mercedes" optočen hiljadama svarovski kristala. Darija Radionova je svoj "mercedes CLS 350" iz 2011. godine, koji je sam po sebi preskup, Darija Radionova učinila je još luksuznijim ukrasivši ga kristalima. "Želela sam da posedujem nešto jedinstveno i uradim nešto posebno", rekla je 21-godišnja studentkinja. "LJudi koji su to uradili došli su ovde iz Rusije i radili na kolima 12 sati dnevno puna dva meseca. Veoma sam zadovoljna kako izgleda i raduje me što ga mogu ovakvog da ga vozim unaokolo. Gde god da dođem svi staju da ga pogledaju, od pešaka do vozača. Ponekad pomislim da ću se sudariti. Svi ga slikaju", rekla je Darija i dodala da će, kada proda blještavi automobil, novac od prodaje dati u humanitarne svrhe. A do tada će da se "širi" i razbacuje pred besnim starosedeocima Londona koji i te kako vole ruske i arapske "prljave" funte.
 Ne propustite:Šta je ostalo od najskupljeg oružja bivše Juge, vrednog četiri milijarde dolara?(VIDEO) Ovo svetske vlade i korporacije ne žele da vidite: Zemljani, film za koji morate imati hrabrosti!(FOTO) ŠOK U AUSTRIJI: Umesto šarana ribari ulovili piranu!
Izvor: Vestionline

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA