Najnovije

BAJATOVIĆ: Uradiću nešto što će šokirati celu Srbiju!

BEOGRAD - Generalni direktor JP „Srbijagas“ Dušan Bajatović i članovi menadžmenta ove kompanije dali su juče krv u Zavodu za transfuziju krvi u Novom Sadu, odgovorivši tako na „blad čelendž“ koji im je uputila ministarka Zorana Mihajlović.
Dušan Bajatović (Medija centar)

Dušan Bajatović (Medija centar)

Bajatović je za Kurir izjavio da neće, kao potpredsednica Mihajlović, izazivati druge u „krvavom izazovu“, već će osmisliti novi izazov, koji će iznenaditi sve u Srbiji. - To će biti nešto sasvim neočekivano. Videćete - bio je tajnovit Bajatović, ali nije hteo da otkrije o čemu je reč. Kurir je pokušao da nagađa o čemu se radi, pa je direktora „Srbijagasa“ pitao da možda neće da se obnaži u humanitarne svrhe, ali on nije podlegao provokacijama. - DŽabe vam je, ne mogu sada da vam otkrijem. Sve će uskoro biti poznato - naglasio je Bajatović.
Pročitajte još:

U SNS 200 „duplih“ funkcionera

DVERI: U subotu uveče izlazimo na ulice i ne sklanjamo se dok Parada ne bude otkazana!

Ministarka Mihajlović je, inače, pre tri dana dobrovoljno dala krv i za isti izazov nominovala glumca Branimira Brstinu, šefa delegacije EU Majkla Davenporta i direktore svih javnih preduzeća. NJenu nominaciju odmah je prihvatio Bajatović, i tom prilikom šaljivo rekao: - Daću krv, bolje nego da mi je neki ministri piju. A i koliko sam upoznat, to ima humanitarni karakter. Inače, u akciji u Zavodu za transfuziju krv su dali i direktor za investicije „Srbijagasa“ Jovica Budimir, pomoćnik generalnog direktora Milan Zdravković, direktor pravnog sektora Milan Đukić, predsednik RK Vojvodina Darko Jevtić i Stevan Popov, kapiten tog kluba. Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA