Najnovije

OPA BATO: U stanu pevačice kao u seks-šopu!

Nova sezona emisije „Ami DŽi šou“ donosi novu rubriku pod nazivom „Domovi poznatih“. Na red je došla zvezda Granda Milica Todorović da primi kameru TV Pink u svoj dom, a tom prilikom pokazala je šta sve čuva u stanu i pomalo nas iznenadila!
Samo transparentno, foto: TV Pink skrinšot

Samo transparentno, foto: TV Pink skrinšot

Znamo da više nije toliko slatka i fina, ali nismo očekivali da joj police krase predmeti u obliku muškog polnog organa i kondomi. Ipak, sigurni smo da Milica sve to čuva na vidljivom mestu, jer je zabavlja i čini joj se kao dobra fora. Kako izgleda stan Milice Todorović, kao i šta je sve pokazala specijalno za emisiju Ognjena Amidžića, pogledajte klikom na video koji vam donosimo. <object width="640" height="360"><param name="movie" value="//www.youtube.com/v/aWNs60UV2mQ?hl=en_US&amp;version=3" /><param name="allowFullScreen" value="true" /><param name="allowscriptaccess" value="always" /><embed src="//www.youtube.com/v/aWNs60UV2mQ?hl=en_US&amp;version=3" type="application/x-shockwave-flash" width="640" height="360" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="allowfullscreen" /></object>
Još vesti:(FOTO/VIDEO) Ovako danas izgleda žena za čijim smo grudima svi ludeli pre 25 godina!Ova će pevačica održati koncert na groblju!(FOTO) Stanija objavila slike na kojima nije golih grudi!
Izvor: Opera 17

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA