Najnovije

Tuzlanku ubili silikoni?!

BEČ - Smrt Tuzlanke Lejle Jaganjac (28) koja je 19. septembra pronađena mrtva u svom stanu u Beču najverovatnije su izazvali loši silikonski implantati, koji su prouzrokovali visoku temperaturu i infekciju! Ovu vest objavili su austrijski mediji, pozivajući se na nezvanične informacije lekara koji su radili obdukciju.
Žrtva impantanata (videoportal.ba)

Žrtva impantanata (videoportal.ba)

Prema prvim rezultatima obdukcije, na telu Lejle Jaganjac ustanovljeno je više upala u predelu grudi. Međutim, još uvek nije sa sigurnošću utvrđeno da li su otkrivene upale uzrokovale smrt, odnosno da li je jedan od silikonskih implantata povezan sa tim upalama. Bečka policija je u potpunosti isključila umešanost druge osobe u Lejlinu smrt, kao i bilo kakvu povezanost njene smrti sa konzumacijom droga. Test krvi, kao i detaljna analiza implantata trebalo bi da daju više odgovora i konačno dovesti do razrešenja tačnog uzroka smrti mlade Bosanke.
Pročitajte još:

Žrtva pohotnika: Rekao mi je da sam fina, a ja njemu da ga spakuje nazad u pantalone

Bošnjački komandant džihadista poginuo na sirijskom frontu

Podsetimo, nakon što se Lejla Jaganjac 19.septembra nije pojavila u apoteci u kojoj je radila, njen šef je pozvao je policiju. Policijski službenici pronašli su Lejlu mrtvu u stanu u kom je živela u 21. bečkoj opštini (Floridsdorf). Jaganjac je u Beču završila Farmaceutski fakultet, a u svom rodnom kraju bila je poznata po velikim humanitarnim akcijama za pomoć zemljacima. Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA