Najnovije

Bivšeg muža Goce Tržan prebili zelenaši?

BEOGRAD - Dan nakon što su ga pretukli u centru Beograda, Ivan Marinković (44) ne krije da je uplašen i da celu noć nije spavao zbog bolova.
Razbili mu nos? (Printskrin)

Razbili mu nos? (Printskrin)

- Cele noći nisam oka sklopio. Tek pred jutro, kada su se povrede ohladile, uspeo sam da zadremam jer mi u Urgentnom centru nisu dali nikakve lekove koji bi mi ublažili bolove - rekao je Ivan za ”Blic”. U prepodnevnim časovima otišao je sa majkom Draganom u apoteku kako bi kupio lekove, a u povratku su ga sačekali novinari ispred kuće. Zbog povreda leđa koje je zadobio kada su ga tukli metalnim šipkama jedva se kretao i sedeo. Dok je ispijao kafu u kafiću, koji se nalazi odmah pored kladionice gde je i pretučen, Ivanu su prilazili prijatelji iz kraja. On nije želeo nikoga da okrivi za napad, a njegovi prijatelj su ispričali da ima problema.
Pročitajte još:

Dvadeset zanimljivosti o „Srećnim ljudima“ koje niste znali!

(FOTO) Seka Aleksić se sprema za rat!

Ivan je već duže vreme u dugovima. Na “Farmu” je otišao kako bi ih otplatio. S obzirom na to da mu za učešće u tom rijalitiju još nisu isplatili honorar, a mora da plaća i alimentaciju za ćerku Lenu, iznova se zaduživao. Već neko vreme su ga kamataši pritiskali da im vrati novac, ali pošto to nije učinio, obračunali su se fizički s njim. Plašim se da je ovo bila samo opomena - kaže izvor blizak Marinkoviću za “Blic”. Izvor: Blic  

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA