Najnovije

LSV: Kako je moguće da Beograd za razliku od prethodnih godina nije razlupan?

NOVI SAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine ocenila je nakon održanog Prajda da je veoma važno što je država na taj način danas omogućila poštovanje sopstvenog Ustava, a time građanima garantovala bezbednost i pravo na slobodno okupljanje.
LSV (Foto: Agroservis.rs)

LSV (Foto: Agroservis.rs)

Bez želje, kako kažu, da umanje rezultate rada MUP-a, za LSV je zato pravo pitanje kako su horde huligana ove godine kao po komandi izostale na barikadama i to pitanje postavljaju ekspertima, ali i Ivici Dačiću, koji je šest godina bio na čelu policije. "Kako je moguće da Beograd, za razliku od prethodnih godina, nije razlupan niti su mu ulice krvave", pita LSV u današnjem saopštenju i primećuje: Da li je hordama sada neko rekao da se ne pojave?
Pročitajte još:
Umesto odgovora na to pitanje LSV konstatuje da je jedini način da se Srbija jednom trajno izbori sa nasiljem i organizovanim nacionalnističkim i ekstremističkim grupama da njihovi pripadnici budu izvedeni pred lice pravde, ali zajedno sa svojim političkim inspiratorima, mentorima, finansijerima i nalogodavcima. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA