Najnovije

Na gej paradi pretstavnici SNS, DS, ambasador SAD i LGBT aktivisti iz Hrvatske

BEOGRAD- Na takozvanoj Paradi ponosa koja se upravo održava u glavnom gradu trenutno se nalaze Borko Stefanović potpredsednik DS, gradnonačelnik Beograda i  član Srpske napredne stranke, kao i ambasador SAD Majk Kirbi i LGBT aktivisti iz Hrvatske. 
Sinipa Mali i Majk Kirbi na gej paradi (Foto: Tviter)

Sinipa Mali i Majk Kirbi na gej paradi (Foto: Tviter)

Stigao i Borislav Stefanović Potpredsednik Demokratske stranke (DS) Borislav Stefanović došao je na Paradu ponosa u Beogradu, i poručio da podrška toj manifestaciji predstavlja način zaštite i odbrane ljudskih prava i Ustava Srbije. Gradonačelnik Beograda Siniša Mali, koji će učestvovati na današnjoj Paradi ponosa, pozvao je sve građane da pokažu da srpska prestonica poštuje različitost i da je kosmopolitski i svetski grad. Majkl Kirbi stigao ispred Vlade Ambasador SAD Majkl Kirbi stigao je ispred Vlade Srbije. - Ne očekujem ništa posebno da se desi, biće sve normalno - rekao je Kirbi. Dodao je da je Parada značajna i da Vlada čini sve da bude mirna i normalna.
Pročitajte još:(FOTO) Desetak LBGT aktivista okruženi policijom poručili ”čekamo vas! ”Vojska i specijalne jedinice na ulicama Beograda, zapaljene gume na putu kod Arene!ŠTA NAS ČEKA NAKON PARADE? Češka- festival sadizma na ulicama, Italija- gole žene gaze ikone!
Siniša Mali na Paradi: Poštujmo različitost Siniša Mali pozvao građane da poštuju različitost Gradonačelnik Beograda Siniša Mali, koji će učestvovati na današnjoj Paradi ponosa, pozvao je sve građane da pokažu da srpska prestonica poštuje različitost i da je kosmopolitski i svetski grad. Mali je rekao novinarima da je obišao trasu kojom će proći Parada ponosa, izrazivši uverenje da će sve proći bez incidenata. Izvor: Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA