Najnovije

RAT NA ULICAMA: Sukobi širom Beograda, policiji prećeno automatskim puškama ima i poveđenih!

Beograd -- Beogradska policija privela je dvojicu muškaraca u centru Beograda, posle desetominutnih pregovora, pošto je jedan od njih policiji pretio automatskom puškom. 
Zapaljene gume na putu kod Arene (Foto: Tviter)

Zapaljene gume na putu kod Arene (Foto: Tviter)

Kako javlja reporter Tanjuga sa lica mesta, policija je dvojicu muškaraca zatekla u automobilu oko 11.40 sati u haustoru zgrade u ulici Svetozara Markovića 54. Jednog do njih, kojem je okrvavljena glava, policija je odmah izvela iz automobila, dok je drugi ostao u kolima preteći automatskom puškom. Posle desetominutnog pregovaranja, muškarac iz automobila se predao, nakon čega su on i njegov prijatelj privedeni. Još nije poznato ko je muškarcu naneo povrede ni koji su razlozi za intervenciju pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije, kao ni da li to ima bilo kakve veze s Paradom ponosa koja se održava u Beogradu. Pre ovog dogodilo se još nekoliko incidenata širom Beograda. Oko 11 sati, na Slaviji su privedena petorica mladića. Jedan muškarac je povređen oko 11:40 u interveniciji pripadnika policije u centru Beograda. Pripadnici policije legitimisali su desetoricu mladića u parku na Slaviji, na uglu ulica Srpskih vladara i Beogradske, nakon čega su priveli petoricu. Mladići obučeni u trenerke, koji na sebi nisu imali vidljiva navijačka obeležja, do dolaska policije mirno su sedeli u parku. Na autoputu u pravcu od beogradske Arene ka centru grada nešto posle 10 sati zapaljene su automobilske gume. Požar je ugašen, a saobraćaj se odvija usporeno. Na autoputu se nalazilo nekoliko policijskih i vatrogasnih vozila. Nema više blokade u saobraćaju, ali je primetna gužva u tom delu. Incident sa paljenjem guma desio se danas i na Banjici.
Pročitajte još:Vojska i specijalne jedinice na ulicama Beograda, zapaljene gume na putu kod Arene!POSLEDNJA VEST: Policija zabranila skup Obraza!ŠTA NAS ČEKA NAKON PARADE? Češka- festival sadizma na ulicama, Italija- gole žene gaze ikone!
Od ranih jutarnjih časova, glavne ulice u centru grada kojima treba da prođe povorka zatvorene su za saobraćaj, a očigledno je pojačano prisustvo policije. Na ulicama su jake policijske snage pod punom opremom, tu su i oklopna vozila, veliki broj pripadnika žandarmerije, a helikopteri nadleću grad. Javni gradski prevoz saobraća izmenjenim trasama. Opširnije o izmenama na linijama GSP-a pročitajte ovde. IZVOR: B92, TANJUG

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA