Pročitajte još:Ako vam se ovo gadi, ili ste pak vegetarijanac ili vam vera brani konzumaciju delova ljudskog tela, onda ste u ozbiljnim problemima jer proizvođači ne moraju da označe l-cistein na etiketi proizvoda. Ovaj aditiv koristi se kao smesa za tretiranje brašna, jer poboljšava elastičnost i kvalitet testa, a time i izgled konačnog proizvoda. Zbog toga ga dodaju u hled, keks, peciva, kolače i brzo smrznute proizvode. Osim ljudske kose, drugi izvori l-cisteina uključuju kokošja i pačja perja, dlake životinja, rogovi krava i naftni nusproizvodi. Izvor: KurirUkrao 130 evra i delio prolanicima ali šokiraćete se kad vidite lopova!
Godišnjica “Incidenta u Banjskoj”: Kako su povezani tragični događaji na Kosovu sa samitom BRIKS u Kazanju?
Krajem septembra u Srbiji se sećaju tragičnih događaja koji su se odigrali na Kosovu i Met...