Najnovije

LDP: Naprednjaci unapred pokrali izbore

Liberalno demokratska partija (LDP) saopštila je danas da je falsifikovanjem zapisnika sa sastanka Opštinske izborne komisije, Srpska napredna stranka (SNS) pokrala izbore u Majdanpeku i pre samih izbora, koji se održavaju u nedelju 7. septembra.
LDP poziva nadležne organe, pre svih Upravni sud, da reaguju na očigledno kršenje izbornih radnji i izborne volje građana, jer je „falsifikova

LDP poziva nadležne organe, pre svih Upravni sud, da reaguju na očigledno kršenje izbornih radnji i izborne volje građana, jer je „falsifikovanjem zapisnika sa sastanka OIK, SNS pokrala izbore u Majdanpeku” (Foto: LDP)

Samo, jedino i isključivo članovi SNS imaju pristup štampanju, brojanju i raspoređivanju glasačkih listića. Svi ostali moraju da im veruju na reč, navodi u saopštenju LDP. Ta stranka poziva nadležne organe, pre svih Upravni sud, da reaguju na očigledno kršenje izbornih radnji i izborne volje građana. Izbori nisu doktorat, pa da se falsifikuju, poručuje LDP.
Iz rubrike:DAČIĆ: Evropa će tražiti da uvedemo sankcije Rusiji!VUČIĆ: Ne osećam pritisak EU zbog Ukrajine i Rusije
Ukoliko nadležni podlegnu pritiscima vlasti i ignorišu očigledno kršenje zakona, LDP ne samo da će izbore u Majdanpeku smatrati neregularnim već će sa dugim opozicionim strankama i pokretima razmotriti bojkot. Zajednički ćemo razobličiti prave namere lokalnih čelnika SNS, stoji u saopštenju. Izvor: Novosti

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA