Najnovije

BRATSKI U MOSKVI: Zvezda i Spartak odigrali nerešeno

MOSKVA - Fudbaleri Crvene zvezde igrali su nerešeno 1:1 sa Spartakom u prijateljskoj utakmici na otvaranju Atkritije arene. 
Transparent ista vera (Foto: Tviter)

Transparent ista vera (Foto: Tviter)

Predsednik Rusije Vladimir Putin otvorio je Atkritije arenu 27. avgusta, a prvu zvaničnu utakmicu na velelepnom stadionu odigrali su fudbaleri Spartaka i Crvene zvezde, pred 37.000 gledalaca. Moskovljani su poveli već u 8. minutu golom Dmitrija Kombarova, dok je remi Zvezdi doneo mladi Luka Jović u 84. minutu. Spartak je počeo utakmicu s najjačim sastavom, dok trener crveno-belih Nenad Lalatović zbog reprezentativnih obaveza nije mogao da računa na Savu Pavićevića, Danijela Avramovskog, Marka Petkovića, Predraga Rajkovića, Bogdana Planića i Aleksandra Kovačevića, kao i na povređene Vukana Savićevića i Nikolu Mijailovića. Stadion, na severozapadu ruske prestonice, biće novi dom fudbalera Spartaka, a na njemu će se igrati i utakmice Svetskog prvenstva 2018. godine.
Pročitajte još:(VIDEO) Ruska državna TV prenosila susret Spartak – Crvena zvezda: „Dobrodošli crveno-beli!“
Kapacitet Atkritije arene je 42.000 mesta, ali će moći da se poveća na 45.000. NJegova izgradnja trajala je sedam godina, a koštao je 415 miliona dolara. U nastavku sezone u Superligi Srbije Crvena zvezda sledećeg vikenda u okviru 5. kola gostuje ekipi kruševačkog Napretka. Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA