Najnovije

(FOTO) Priča o mršavljenju koja ostavlja bez daha! Ova žena je za samo dve godine izgubila skoro 114 kilograma

Žena koja je imala neverovatnih 177 kilograma i noću se budila zbog problema s disanjem, smršala je fantastičnih 114 kilograma za dve godine.
Trejsi je sada instruktor fitnesa (Foto: BKS)

Trejsi je sada instruktor fitnesa (Foto: BKS)

Trejsi Henderson je sada fitnes instruktor, a bila je tako debela da nije mogla stati u kadu niti staviti sigurnosni pojas. Ona je promenila način ishrane i počela da vežba, 30-godišnjakinja iz Glazgova se "prepolovila". Odrastajući, Trejsi je bila na meti nasilnika, pa je izgubila i samopouzdanje. Još više je jela kako bi se utešila, patila je od depresije i agorafobije. -Jako su me maltretirali u školi, pa sam jela kako bih se osećala bolje. Išla bih ulicom, a ljudi bi dovikivali "debela", čak iz auta su bacali stvari na mene. Nakon toga sam bila uverena da mi se svi rugaju. Ubrzo sam dobila napade panike, a agorafobija mi je dijagnostikovana kad sam imala 19 godina. Bila je tako velika da nije mogla stati u kadu, vezati pojas ili podeliti s nekim trosed. Više puta je bila u bolnici zbog bolova u grudima, a lekari su joj rekli da mora smršati. Uprkos upozorenjima nije ništa preduzela do jednog odlaska u kupovinu. - Shvatila sam koliko je odeće koju nikad neću moći nositi. Odjednom, ugledala sam ulaz za žensku teretanu. Samo penjanje do ulaza bio je veliki napor, bila sam iscrpljena. Prijavila se u teretanu u martu 2012. godine, a bila je tako velika da je instruktori nisu mogli izmeriti. Ipak, instruktori su bili fantastični. Za Trejsi su napravili program po kojem je vežbala pet puta nedeljno po 50 minuta. Dijeta koja je podrazumijevala voće, povrće i nemasno meso, ubrzo je donela rezultate. Za samo godinu dana, Trejsi je smršala 95 kilograma, a njena depresija i agorafobija su nestali.
Pročitajte još: Gorile pobedile ebolu! Kako?!Šest namirnica koje jedete svaki dan, a koje vam ‘kradu’ energiju
Ona sada ima samo 63,5 kg, a postala je fitness instruktor kako bi pomogla drugima. - Kada morate izgubiti jako puno kilograma, mislite da se to nikad neće dogoditi. Ali, ja sam dokaz da to možete učiniti i promeniti svoj život. Izvor: Bošnjak KS

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA