Najnovije

Senzacija: Đoković izgubio od Nišikorija!

Kei Nišikori pobedio Novaka Đokovića 3:1 (4:6, 6:1, 6:7, 6:3) i ušao u istoriju kao prvi Japanac koji će igrati finale Gren slem turnira!
Novak Đoković (Foto: JuTjub)

Novak Đoković (Foto: JuTjub)

Posle pet godina, prvi put u ovoj deceniji, finale US Opena proći će bez Novaka Đokovića, najboljeg tenisera na svetu! Srbin nije uspeo da se izbori sa senzacijom ovogodišnjeg turnira, Keijem Nišikorijem, koji je postao prvi azijski igrač u Gren slem finalu! Na mestu gde je Đoković igrao svoje debitantsko Gren slem finale, Japanac će u ponedeljak igrati za svoju prvu Gren slem titulu, protiv pobednika meča Rodžer Federer - Marin Čilić.
Pročitajte još:Troicki bez uspeha u Đenovi
Podsetimo da je Nišikori na putu do finala u pet setova izbacio i Stanislasa Vavrinku u četvrtfinalu i Miloša Raonića u osmini finala. Upravo zbog toga, mnogi su mislili da neće imati snage za dugu borbu sa Beograđaninom, koji je do subote proveo čak tri sata manje na terenu. Međutim, Japanac (deseti nosilac) našao je način da tokom meča prevaziđe nekoliko kriza i da u najvažnijim trenucima bude prisebniji od Đokovića. Pogađao je udarce koje smo očekivali od Novaka. Sa druge strane, nervoza je stvorila problem srpskog teniseru. Konstantno je igrao po principu toplo-hladno i u momentima kada je bilo očekivano da "prelomi" meč, ulazio je u seriju grešaka. Do sledećeg septembra, ostaće na jednom osvojenom trofeju US Opena. Izvor: Mondo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA