Najnovije

Vulin: Država neće pojesti budućnost dece

LOZNICA - Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin izjavio je danas da će najsiromašniji biti zaštićeni od najavljenog smanjenja plata i penzija, i poručio da država neće "pojesti i potrošiti budućnost svoje dece".
Aleksandar Vulin (printskrin Jutjub)

Aleksandar Vulin (printskrin Jutjub)

Vulin je, odgovarajući na pitanja novinara na Gučevu, rekao da će kasnije tokom dana premijer Srbije i on razgovarati sa predstavnicima sindikata, i da će razgovori biti nastavljeni narednih dana unutar Vlade, istakavši da će se oni voditi sa idejom da budu zaštićeni najsiromašniji i oni kojima je najteže. Ministar je istakao da su do sadašnje situacije dovele pogrešene odluke koje su donošene godinama unazad, kada su se glasovi kupovali povećanjem plata i penzija i nerezonskim zaduživanjem, dodavši da će se aktuelna vlada ponašati drugačije.
Pročitajte još: Đilas napušta politiku i odlazi na selo da se bavi poljoprivredom!LJAJIĆ: Ovo što Zukorlić radi je vrlo opasno!
"Ova vlada može da se ponaša kao i vlada pre nje - da proda šta ima, da se zaduži još malo, i da jednostavno čeka da vreme prođe, pa će neka buduća vlada raditi ono što mi radimo. Mi nećemo da pojedemo i potrošimo budućnost naše dece. Ako treba da bude teško, neka bude teško i meni i mojoj generaciji, ali nemojte da zadužujete moje dete", rekao je Vulin. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA