Najnovije

NEVEROVATNO: Rodila dete od pet kilograma a nije znala da je trudna

SAD - Dvadesetrogodišnja Ketrin Kropas iz Masačusetsa saznala je da je trudna samo sat vremena pre nego što je rodila devojčicu tešku skoro pet kilograma.
9 meseci u blaženom neznanju: Keti Kropas (Foto: JuTjub printskrin)

9 meseci u blaženom neznanju: Keti Kropas (Foto: JuTjub printskrin)

Kropasova je otišla u bolnicu jer je imala jake bolove u stomaku, a doktori su joj posle neophodnih analiza saopštili da je trudna i da je porođaj već počeo. Posle samo sat vremena od kad su doktori postavili "dijagnozu", rođena je devojčica od četiri kilograma i 600 grama. Prema rečima trudnice koja je provela devet meseci u blaženom neznanju, tokom proteklih meseci nije imala nikakve simpotme koji bi ukazivali na trudnoću, a kilograme koje je dobila pripisivala je praznicima i proslavama. Doktor ginekologije i akušerstva DŽin Pinko kaže da ovakve trudnoće nisu tolika retkost, niti se dešavaju isključivo neobrazovanim ženama iz manje razvijenih sredina. "Stvar je veoma jednostavna, ove žene nemaju nikakve simptome. Ako i osećaju nekakve tegobe, njih je lako protumačiti kao probleme s varenjem ili nečim sličnim", objasnila je Pinko.
Pročitajte još:Profesija utiče na verovotnoću ženidbe, pogledajte gde se na listi nalaziteVredi pogledati: Rekli dečacima da ošamare devojčicu, evo šta se dogodilo (VIDEO)Muškarac sa dva penisa otvorio dušu: Život sa dvoglavim
Izvor: Srna

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA