Najnovije

BOLEŠTINA: Ukrajinci simbolično zaklali rusku bebu (VIDEO)

KIJEV - Na JuTjubu se pojavio snimak koji prikazuje jednu krajnje bolesnu stvar, a reč je o jednoj od božićno-novogodišnjih proslava u Kijevu.
Bolesnici (Foto: JuTjub)

Bolesnici (Foto: JuTjub)

Grupa mladih ljudi je odlučila da otpočne praznične dane tako što će "zaklati" rusku bebu, a to su uradili na simboličan način u jednom kijevskom klubu. Klub je "Hot Bar" u Kijevu, a napravili su tortu u obliku ruske zastave na kojoj je položena beba. Na snimku se vidi kako jedan od prisutnih uz smeh seče bebu uzduž i popreko, a sve je propraćeno ovacijama okupljenih na ovoj proslavi. Čovek koji je sekao tortu u jednom trenutku pita okupljene: "Da li neko želi ruku?". Pored torte na meniju su bili i sendviči pod nazivom "Dom saveza profesora" (zgrada u kojoj je u Odesi zapaljeno desetine ljudi), "Pečeni opolčenec" (pečeni proruski borac), a ono što je interesantno je da je glavni gost ovog "kanibalističkog" događaja bila Elena Vasileva, jedna od najvećih aktivista za ljudska prava u Rusiji (ruska verzija Nataše Kandić i Sonje Biserko). Oni su na ovaj način želeli da iskažu svoju mržnju prema Rusiji na "duhovit" način, ali sumnjamo da je ovo smešno bilo kome sem grupi bolesnih umova okupljenih oko ovakve "torte".
Pročitajte još:Moskva upozorava: Ukrajina planira da vojnim putem reši situaciju u Donbasu
Obzirom da u Ukrajini cveta veličanje neonacizma, ovakvi satanski ispadi ne treba da začuđavaju, jer prosto jedno ide uz drugo. Pogledajte: Izvor: Pravda  

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA