Najnovije

EVROPOL: U narednim danima moguć teroristički akt velikih razmera

BRISEL - Policije Velike Britanije, Grčke, Holandije i Belgije su javno prenele upozorenje Evropola da je na teritoriji Evrope u narednim danima moguć stravičan teroristički akt većih razmera.
Evropol (Foto: defence-point.gr)

Evropol (Foto: defence-point.gr)

Evropol je na osnovu saznanja koje ima obavestio nadležne organe u svim evropskim zemljama da je scenario većeg terorističkog udara moguć već do 17. januara. Evropol je obavestio evropske zemlje o velikoj opasnosti. Ministri EU su javno, sa druge strane, saopštili da nije moguće sprečiti terorističke napade, ističući da će nadležne službe u Evropskoj Uniji uraditi sve što je u njihovoj moći da osujete planove terorista. U tom cilju je pojačan nadzor saobraćaja ljudi u šengen zoni i saobraćaj na Internetu.
Pročitajte još:Zašto Zapad ćuti o terorizmu nad Srbima i odsecanju glava na Kosovu?!
"Teroristički napadi se spremaju od strane četiri do pet islamista, a reč je o terorističkoj mreži sa centrima u Libiji, Saudijskoj Arabiji i Rusiji." - javila je grčka televizija Skai, pozivajući se na informacije policije Grčke. Libijska nacionalna televizija je objavila informacije svoje državne obaveštajne službe i tvrdi da će se na teritoriji Francuske desiti još snažniji teroristički akt, daleko većih razmera nego što je to slučaj "Šarli Ebdo". Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA