Najnovije

Pogledajte koji je reprezentativac Srbije plaćao starletama za seks

Srpski fudbalski reprezentativac Nikola Maksimović navodno je koristio usluge starleta tokom poslednjeg boravka u nacionalnom timu, prenose beogradski mediji.
Nikola Maksimović (Foto: Jutjub printskrin)

Nikola Maksimović (Foto: Jutjub printskrin)

Štoper Torina zbog toga će biti pozvan na saslušanje u postupku protiv Mihajla Maksimovića i njegovih saradnika zbog organizovanja elitne prostitucije. Među onima koji su koristili usluge, između ostalih, poznate starlete Mimi Oro i njene koleginice Plejbojeve zečice Božane Vujanović, pretpostavlja se da ima i drugih sportista. - U poslovnoj dokumentaciji koja je vođena o devojkama, njihovim klijentima, prihodima i rashodima Maksimović nije jedina poznata osoba, koja je navodno koristila usluge elitnih prostitutki. Na spisku ima i drugih sportista, direktora uspešnih preduzeća i mnogih drugih poznatih muškaraca – otkriva neimenovani izvor. Portparol Prvog osnovnog tužilaštva Irena Bjeloš otkrila je da će prva saslušanja protiv Mihajla Maksimovića i njegovih saradnika biti zakazan za početak februara. Za ovog makroa, prema do sada prikupljenim dokazima radilo je 12 starleta. - Među njima, osim manekenki bilo je medicinskih sestara, studentkinja, menadžerki hotela. NJihova cena je između 150 i 200 evra za sat oralnog ili običnog odnosa. Postojala je mogućnost da klijent devojku iznajmi na ceo dan, a pojedini su zahteval i više devojka istovremeno – rekla je Bjeloš.
Pročitajte još:(VIDEO) Porno diva svojim izjavala šokiralaSLABA NA SRBE: Srpski agent 2013. u Briselu snimao seks sa Kolindom?
Izvor: Telegraf.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA