Najnovije

SLABA NA SRBE: Srpski agent 2013. u Briselu snimao seks sa Kolindom?

Kolinda Grabar Kitarović je tokom 2013. godine, kao pomoćnica generalnog sekretara NATO u Briselu, bila u strasnoj vezi sa srpskim obaveštajcem. Zbog saznanja da bi srpska tajna policija mogla imati kompromitujuće seks-snimke hrvatska Sigurnosno-obaveštajna služba (SOA) je u neviđenoj panici.
Foto: Fejsbuk

Foto: Fejsbuk

Agenti SOA podigli su uzbunu nakon što im je početkom nedelje potvrđeno da je Kolinda bila u vezi sa srpskim agentom. - Predsednica, koliko znamo, nije imala pojma ko je zapravo njen ljubavnik. Mislila je da se on bavi nekretninama i da je bogati naslednik starog beogradskog trgovca slikama… Kolinda je s tim čovekom nekoliko meseci bila u vanbračnoj vezi. Sastajali su se po privatnim apartmanima u Briselu koji su najverovatnije bili pokriveni kamerama! Sumnja se da je predsedmica snimljena u eksplicitnim pozama. Naše veze iz srpske službe tvrde da su snimci arhivirani i da se samo čeka momenat da budu pušteni u javnost – kaže visokopozicionirani zapadni diplomata. Božidar Spasić, bivši operativac DB-a, kaže da je Kolinda vrlo lepa žena, što je samo po sebi “bezbednosni problem”. - I funkcija Kitarovićeve u NATO bila ja obaveštajna. Dva agenta, čak i ako su u emotivnnoj vezi, nikada ne zaboravljaju na posao. Sve njihove aktivnosti podređene su sakupljanju informacija. Zato nije isključeno da srpska služba ima snimke seksa svog agenta i Kitarovićeve – smatra Spasić i dodaje da informacija u krevetu funkcioniše po principu “ja tebi, ti meni”.
Pročitajte još:LAZANSKI: Da sam bio sa Kolindom, hvalio bih se na sva usta!Kolinda: I Srbi su Hrvati, a Kosovo više nikad deo Srbije!
Izvor:  Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA