Najnovije

Angela Merkel podnosi ostavku?!

BERLIN - Ženski časopis Noje najavio je na naslovnoj strani aktuelnog izdanja ostavku kancelara Angele Merkel, što je naišlo na sarkastične i duhovite komentare ostalih medija, koji danas pišu da Kancelarska služba nije reagovala na to "saznanje", što ukazuje, navodi se, da se taj magazin, uopšte ne bi trebalo uzimati za ozbiljno.
Angela Merkel (Foto: Pakistan Tudej)

Angela Merkel (Foto: Pakistan Tudej)

"Angela Merkel. Ostavka. Sada će joj muž biti potrebniji nego ikada.", stoji na naslovnoj strani tog ženskog magazina, poznatog po prilozima o trudnoćama u evropskim kraljevskim dinastijama i drugim društvenim temama.
Pročitajte još:

SNAGE NOVORUSIJE ZAUZELE PESKI: Ukrajinci u povlačenju!

Planovi i politička sudbina Angele Merkel česta su tema nemačke i svetske štampe. Magazin Štern je pred izbore u septembru 2013, objavio, ne navodeći izvor, da kancelarka želi da se 2016. povuče iz politike. Navodno, Merkelova će 2016. godine imati iza sebe 25 godina karijere na saveznom nivou i 62 godine života, a njen muž, profesor Joahim Zauer, 67. Osim toga, kancelarka ne planira međunarodnu karijeru, već da s mužem putuje od Aljaske do Ognjenje zemlje, pa se zato povlači. To je odmah demantovano iz vlade. Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA