Najnovije

(UZNEMIRUJUĆI FOTO/ VIDEO) Zverstva Isil-a: Bacanje ljudi sa zgrade, kamenovanje, raspeća...

RAKA - Najbrutalnija teroristička organizacija današnjice, Islamska država (ISIL), počinila je proteklih dana neviđen talas javnih pogubljenja tokom kojih su bacili sa kule ljude osumnjičene za homoseksualnost, kamenovali ženu optuženu za preljubu i razapeli najmanje 17 mladića.
Isil baca čoveka sa zgrade (Foto: Jutjub printskrin)

Isil baca čoveka sa zgrade (Foto: Jutjub printskrin)

Fotografije koje su svedočanstvo ovih stravičnih obračuna sa "nepodobnima" proširile su se društvenim mrežama, a prva ih je objavila Kancelarija za informisanje Ninive. Ova dvojica muškaraca koja su bačena sa visoke kule optužena su da su homoseksualci, što je za ISIL sasvim dovoljno da ih zverski umori. Ovo nije prvi put da sa visine, mada su dosad to radili uglavnom sa zgrada, bacaju ljude na ulicu, a ako prežive, kamenuju ih do smrti. Sirijska nevladina organizacija Opservatorija za ljudska prava saopštila je da je poslednji niz javnih smaknuća, među kojima i ovo kamenovanje žene za koju je neko rekao da je preljubnica, usledio posle gubitaka koje je ISIL nedavno pretrpeo. [caption id="attachment_445405" align="aligncenter" width="620"]ISIL je razapeo na krst 17 mladića (Foto: Jutjub printskrin) ISIL je razapeo na krst 17 mladića (Foto: Jutjub printskrin)[/caption] "Na ovaj način žele da pošalju poruku ljudima koji žive pod njihovom kontrolom. Žele da im kažu šta će im se dogoditi ako im se usprotive", navodi Opservatorija.
Pročitajte još:Kolinda ne odustaje od Šešelja: Lider SRS joj ne da miraKadirov: Muslimani neće dozvoliti da budu iskorišćeni za destabilizaciju zemlje
Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA