Najnovije

Hakeri "objavili rat" Dodiku

BiH - Grupa hakera iz BiH najavila je da će od petka uveče napasti sve internet stranice koje imaju veze sa predsednikom Republike Srpske i predsednikom SNSD-a Miloradom Dodikom, kao i premijerkom Republike Srpske Željkom Cvijanović.
Haker (Foto: Flickr)

Haker (Foto: Flickr)

Hakeri su objavili rat zbog, kako kažu, pritiska koji su izvršili na portal klix.ba početkom nedelje. Prva na meti u petak uveče biće internet stranica Vlade Republike Srpske, javlja novinska agencija Patria. Jedan od hakera, koji se predstavlja pod imenom BosnianRoot, u razgovoru za Patriu rekao je da na ovaj način žele "očitati lekciju Dodiku, i svim pomoćnicima njegovog režima, koja će ih podučiti da više nikada ne smeju gušiti slobodu medija jer nikada neće biti toliko moćni da to urade do kraja". Ovaj "haker" je izjavio da je svestan da način na koji će se obračunati sa predsednikom Srpske nije u skladu sa zakonom. "Ali", dodaje, "režim koji guši slobodu medija ne zaslužuje ništa bolje nego da mu se odgovori drsko", piše Patria.
Pročitajte još:Dodik otvoreno o NATO-u, Rusiji, Evropi, Evroazijskoj uniji…Čovek izvršio samoubistvo ispred Dodikove palateSrbija traži da se kapetan Dragan ne izruči Hrvatskoj
Izvor: TV BN

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA