Najnovije

Vašington smislio (tajni) plan za uspostavljanje odnosa sa Rusijom

SAD - Obamina administracija je pripremila tajni plan za „uspostavljanje odnosa sa Moskvom” – objavila je američka televizija Foks njuz, pozvavši se na svoje izvore.
Obama i Keri (Foto: whitehouse.gov / Pete Souza)

Obama i Keri (Foto: whitehouse.gov / Pete Souza)

Pritom je još i precizirala: „Priča se čak da je državni sekretar DŽon Keri predložio Vladimiru Putinu susret bez posrednika. A takođe i da Bela kuća želi da u taj proces uključi bivšeg državnog sekretara Henrija Kisindžera”. U ulozi eksperta Foksa, bivša pomoćnica DŽordža Buša-mlađeg u vreme njegove izborne kampanje, Didi Sorvino ocenila je da od pokušaja otopljavanja odnosa sa Rusijom u ovom periodu neće biti ništa. Još je podvukla: „Sada je najbolje pridržavati se sankcija. Konačno imamo ono što funkcioniše: cene nafte padaju, a to nama ide na ruku, a loše je za Rusiju. To je odlično. Moskva nam saveznik najverovatnije nikada neće postati. A ako nam bude bar malo pomagala, ili makar ne bude neprijateljski raspoložena prema nekim našim inicijativama na Bliskom Istoku – zar to za nas ne bi bila idealna varijanta?” Drugi ekspert iste televizije, ekspert Demokratske partije za izborne tehnologije i šef agencije Flečer Rauli, DŽon Rauli rekao je: „Zar najbolji trenutak za pregovore nije momenat slabosti protivnika? Zato uzmimo u obzir situaciju sa rubljom i sa ruskom ekonomijom”. Ovo je bio Roulijev odgovor na pitanje: „da li je pogodan trenutak za mirenje sa Rusijom?”.
Pročitajte još:Global riserč: Vašington se sprema za rat sa Rusijom!PODMUKLO: Vašington sprema nuklearnu eksploziju u Ukrajini!?Obama: Agresija Vladimira Putina na Ukrajinu
Izvor: Fakti.org

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA