Najnovije

AO: Troicki noćas ide na Majera, počinju i dublovi

MELBURN - Trećeg dana takmičenja na Otvorenom prvenstvu Australije u Melburnu mečeve u singlu i dublu će igrati i četvoro tenisera iz Srbije.
Australija open (Foto: sport.ru)

Australija open (Foto: sport.ru)

Viktor Troicki, 54. teniser sveta, igraće u drugom kolu protiv Argentinca Leonarda Majera, 26. igrača na ATP listi. To će biti njihov prvi duel. Meč je drugi na programu terena broj osam, na kome takmičenje počinje u jedan sat posle ponoći po srednjeevropskom vremenu, i očekuje se da će početi oko 02:30 po našem vremenu. Takmičenje u dublu počeće Nenad Zimonjić, koji će u paru sa Pakistancem Ajsam-Ul-Hakom Kurešijem igrati protiv rusko-kazahstanskog para Tejmuraza Gabašvilija i Mihaila Kukuškina. Taj meč je drugi na programu terena broj 10. Dušan Lajović će u paru se Jen-Hsun Luom sa Tajvana u prvom kolu igrati protiv izraelsko-filipinskog dubla DŽonatana Erliha i Trita Hjuija sa Filipina, a oni će na teren broj 20 kao drugi po redu. Nakon što je u utorak završila takmičenje u singlu, Jelena Janković će u prvom kolu dubla, u paru sa Španjolkom Arančom Para Santonjom igrati protiv poljsko-slovenačkog dubla Klaudije Jans Ignjacik i Andreje Klepac. Meč je drugi na programu terena broj 22. U noći između utorka i srede na teren će i Španac Rafael Nadal, koji će u drugom kolu igrati protiv Amerikanca Tima Šmičeka. Drugi teniser sveta Rodžer Federer, koji će za plasman u treće kolo igrati protiv Simonea Bolelija iz Italije. Britanac Endi Mari sastaje se sa domaćim teniserom Marinkom Matoševićem, a Ruskinja Marija Šarapova će u drugom kolu igrati protiv sunarodnice Aleksandre Panove.
Pročitajte još:Đoković spreman za HrvatskuPogledajte koji je negativan rekord Ivanovićeva oborila u MelburnuTroicki: Srećniji sam i mnogo više uživam na terenu
Izvor: B92

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Šta je to malincizam

Zašto Srbi žele u EU? Oni će vam reći da veruju da će tako bolje da žive, jer će se naći u ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA