Najnovije

Sa metalnom šipkom u glavi ušetao u benzinsku pumpu (VIDEO)

Neverovatan trenutak zabeležile su nadzorne kamere jedne novozelandske benzinske pumpe. U njene prostorije u subotu je mirno ušetao muškarac sa metalnom šipkom zabodenom u glavu i zatražio pomoć.
Foto: Jutjub printskrin

Foto: Jutjub printskrin

Adamu Armitageu (23) krv se slivala niz glavu kada je prišao blagajnici i rekao joj da je upravo napadnut. Komad metala pridržavao je rukom. Vlasnik benzinske stanice Lester Grej rekao je da je muškarac izgledao kao da na sebi ima kostim za Noć veštica, ali sve je bilo itekako stvarno. Jedan od svedoka ovog bizarnog trenutka rekao je da je muškarac bio prilično smiren i zbog šipke se nije izbezumio. Bio je svestan da je ne sme pokušavati iščupati, piše NY Daily News. Prevezen je u lokalnu bolnicu gde su mu uklonili šipku nakon čega je prevezen u bolnicu Waikato. Prema pisanju lokalnih medija, njegovo stanje i dalje je ozbiljno, a policija još uvek istražuje napad i traži osumnjičene.
Pročitajte još:Spasao golu ženu iz ledene reke, a onda se on našao u problemuKOLINDOMANIJA RASPALILA MILFOMANIJU: Zašto se Balkanci toliko lože na starije cice?
Izvor: bosnjak-ks.com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA