Najnovije

Milanović poručio Kolindi: Pazi šta pričaš!

Zagreb - Premijer Zoran Milanović poručio je novoizabranoj predsednici Hrvatske Kolindi Grabar Kitarović da bude oprezna kada daje intervjue za strane medije.
Premijer Milanović upozorio predsednicu Kitarović (Foto: JuTjub printskrin)

Premijer Milanović upozorio predsednicu Kitarović (Foto: JuTjub printskrin)

Tokom prepodnevnog zasedanja u hrvatskom Saboru, premijer je naglasio da je izborna kampanja gotova i da predsednicu koja je izabrana većinom glasova vlada prihvata, a dobrodošlica znači da će zajedno raditi u okviru zakona. "Dakle, vlada (ima) 99 odsto (nadležnosti), predsednik ono malo što ima, to je tako i to će biti tako. Ja mogu samo pozvati da kada govorimo u inostranstvu, kada predstavljamo Hrvatsku, kada dajemo intervjue uglednim novinama, da ne kritikujemo svoju zemlju, svoju vladu i svoju državu preko granica pristojnosti", poručio je Milanović. Prema njegovim rečima, nešto tako nije radio nijedan raniji hrvatski predsednik, prenela je Hina. "Prema tome, ovo je moj lični poziv izabranoj predsednici, gospođi Kitarović, da kada daje intervjue, a medeni mesec vrlo brzo prođe, pazi šta govori. LJudi to gledaju", poručio je Milanović, a na negodovanje iz poslaničkih klupa dodao da "ne da pazi šta govori, nego da bude oprezna šta govori".
Pročitajte još:(FOTO) Zaboravite sve do sad: Kolinda pokazuje samo onoliko koliko želiUstaški zločinac Glavaš preko Fejsbuka svedocima preti smrću!Merkelova čestitala Kitarovićki izbor za predsednika Hrvatske, evo šta joj je poručila

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA