Najnovije

Kod ubijenih Ukrajinca na aerodromu našli audio snimač: Šokiralo ih je šta su čuli (VIDEO)

Kod ubijenih ukrajinskih vojnika na donjeckom aerodromu vojnici DNR pronašli su audio snimke. Kada su borci bataljona "Spartak" uzeli da ih preslušaju šokirali su se njihovim sadržajem.
Mrtvi Ukrajinci (Foto: Lifenews.ru)

Mrtvi Ukrajinci (Foto: Lifenews.ru)

Na snimačima pronađenim kod nekoliko ubijenih Ukrajinaca bili su snimci američke emisije "Kontakt sa istinom" koju vodi baptistički propovetnik Čarls Stenli. Snimci su bili na engleskom i ruskom. - Nadam se da će ovi plejeri za vas biti podrška i ohrabrenje, nadam se da će biti podrška vašem duhovnom rastu i saznanju o Isusu Hristu. Neka se istinite reči utisnu u vaše srce - poručio je američki propovednik ukrajinskim borcima. Snimači su nađeni kod svih vojnika, a vojnici DNR veruju da su ukrajinski borci bili indokritinirani propovedima Čarlsa Stenlija. - Kod svih ubijenih smo našli ovaj plejer. U jednom momentu Stenli ih hrabri da ne treba da se plaše da poginu. Amerikanac ima kaže "uskoro će sve biti u redu, a vi ćete tamo biti dočekani raširenih ruku" - ispričao je komandant Motorola, čiji vojnici su oslobodili aerodrom. Ono što je Motorolu začudilo je što nije bilo snimaka na ukrajinskom, već samo na ruskom i engleskom.
Pročitajte još: Ukrajinski vojni vrh dobio „panični izveštaj” o stanju na frontovimaUKRAJINCI PRIZNALI: Gotovo je, izgubili smo donjecki aerodrom!
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA