Najnovije

Bruka: Čelzi izgubio od tima koji vredi 7.500 funti

LONDON- Trećeligaš Bredford je na Stamford Bridžu izveo postavu, računajući i klupu, u kojoj je samo jedan fudbaler plaćen dok su svi ostali stigli bez obeštećenja. Što svakako nije slučaj sa Plavcima.
Fudbal (Foto: bubblews.com)

Fudbal (Foto: bubblews.com)

Nije ta sramota toliko velika što su Plavci lideri Premijer lige, a gosti članovi Lige 1, koliko činjenica da je postava Čelsija na tom meču vredela 200 miliona funti nasuprot 7.500 s druge strane. Jer, Bredford je samo jednog fudbalera kupio za tu sumu, dok Žoze Murinjo nije štedeo novac, kao ni njegovi prethodnici. Čak 99 miliona je sedelo na klupi Čelsija gde je Portugalac doživeo najveću sramotu u svojoj karijeri, dok je Fil Parkinson platio samo DŽejmsa Hansona. Svi ostali su za džabe obukli ”žuto-crveni” dres. Ben Vilijams čak nije ni prvi izbor za golmana, a odlično je branio na Staford Bridžu. Izdanak je Junajtedove škole, a većinu karijere je igrao u Kruu i Kolčesteru. Kapiten Darbi je 2012. godine došao za džabe, kao i Rori Mekardl i Endrju Dejvis. Godinu dana kasnije pojačao ih je DŽejms Merediti, dok su prošlog leta stigli Lidl, Moraiš i Not.
Pročitajte još:Đoković rutinski do osmine finala Australijen Opena
Hakidej se nedavno priključio timu kao pozajmljen igrač, Sted je takođe na pozajmici, a Hansona smo već pominjali kao jedinog fudbalera koji je plaćen. O fudbalerima Čelsija sve već znate, a jedino je Drogba došao bez provizije dok su Teri, Ake, Loftus-Ček i Kristijansen fudbaleri koji su ponikli u klubu. Izvor: Telegraf.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA